klinika-ortodent.com

Shërbimet

Proteza fikse dhe mobile

Ortodent tashmë 20 vite është vendi ku janë trajtuar suksseshëm mbi 1000 raste ortodontike, i njohur për ortodonten e parë në Anamoravë në fushën e Ortodoncisë Dr.Salihe Mustafa


Zbardhje të dhëmbëve

Zbardhje professionale e dhëmbëve laser ose në shtëpi me produktet gjermane më të njohura. Suksesi i garantuar.

Trajtim të kanaleve të rrënjës

Shërimi i "nervit" apo kanalit tV rrënjës me pajisje profesionale dhe metoda bashkëkohore.

Kurora dhe ura

Mbulimi apo "veshja" e dhëmbëve me materiale Metal-Porcelan, Zirkon dhe E-max, estetikë maximale për të imituar formën natyrale të dhëmbëve.

Veeners (laminate) nga kompoziti / porcelani

Veneers janë shtresa të cilat vendosen në sipërfaqen e dhëmbit i cili grryhet minimalisht, dhe i bëjnë që dhëmbët të duken më të bardhë, të radhitur më bukur në hark, me forma dhe ngjyrë të njejtë me dhëmbët e tjerë. Veneers krijojnë buzëqeshje më atraktive e ashtuquajtur buzëqeshje HOLLIVUDIANE

Dhëmbë të shëndoshë

Stafi

Specialistja e parë në anamoravë në fushën e Ortodoncisë, me 30 vite përvojë pune.

Karrierën e filloi në QKMF Gjilan ku punoi si doktoreshë e dhëmbëve nga viti 1987.

Prej vitit 2000 ka hapur ordinancën private Ortodent ku punon edhe sot.

Nga viti 2001 deri më 2004 ka shërbyer si udhëheqëse e stomatologjisë në QKMF Gjilan.

Nga 2008 deri më 2011 si drejtoreshë e QKMF Gjilan.

Nga 2011 deri më 2014 dhe nga 2014-2017, për 2 mandate ishte deputete në Kuvendin e Republikës së Kosovës. 

Diplomuar në Universitetin e Prishtinës, dega Stomatologji, pas licencimit vazhdoi punën vullnetare nv QKMF.

Në të njejtën kohë filloi punë si dentiste në Ortodent me metodat dhe teknologjinë më të avancuar në stomatologji.

Në vitin 2015 filloi avancimin profesional në fushën e Ortodoncisë në McGann Postgraduate School of Dentistry- Progressive Orthodontic Seminars, shkolla nr. 1USA për Ortodonci dhe Implantologji.

Nga viti 2017 vijon specializimin nga e njejta fushë pranë QKSUK - Fakulteti i Mjekësisë, UP. 

LOKACIONI